Actievoorwaarden Winactie DJ La Fuente Thuisconcert - Loterij 2023

 1. Deelname is open voor iedereen die in het bezit is van een BFTS lot seizoen 2022/23
 2. Zorg ervoor dat je alle gevraagde informatie correct en volledig verstrekt. Onvolledige of onjuiste inzendingen kunnen worden uitgesloten van deelname.
 3. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle lot houders.
 4. De winnaar ontvangt een huiskamerconcert op een nog af te spreken datum en tijd. De locatie van het concert zal de huiskamer van de winnaar zijn, tenzij anders is overeengekomen.
 5. De winnaar moet de wettelijke leeftijd hebben om deel te nemen aan de winactie of toestemming hebben van een ouder of voogd.
 6. Het huiskamerconcert kan worden uitgevoerd door een artiest naar keuze van de organisator van de winactie. De exacte details van het concert worden bepaald door de organisator en kunnen niet worden gewijzigd.
 1. Het aantal gasten voor het huiskamerconcert moet passen binnen de capaciteit van de woonkamer van de winnaar. Straat/tuin zijn uitgesloten gebieden.
 2. De winnaar dient zelf de buren en aanwonenden te informeren over het huiskamerconcert om eventuele overlast te voorkomen.
 3. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via het communicatiekanaal dat is gespecificeerd in de aankondiging van de winactie. Zorg ervoor dat je dit kanaal in de gaten houdt om te weten of je hebt gewonnen.
 4. Door het accepteren van deze prijs geef je toestemming aan de organisator om je naam en/of foto te gebruiken voor promotionele doeleinden met betrekking tot de winactie.
 5. Tijdens het huiskamerconcert kunnen er video-/beeldopnames worden gemaakt door de organisatie. De winnaar stemt ermee in dat deze opnames rechten vrij gebruikt kunnen worden door de organisatie voor commerciƫle doeleinden.
 6. De organisator behoudt zich het recht voor om de winactie te wijzigen, op te schorten of te annuleren als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij technische problemen, fraude of andere onvoorziene omstandigheden.
 7. De winactie is niet overdraagbaar en de prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere alternatieven.

 

2023 LA FUENTE PRESSPIC PNG WITH SWOOSH
LA FUENTE WHITE